Jak zrobić trwałą bitą śmietanę do tortów i deserów

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Inne
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 26.07.2014 / 08:00
  • Odsłony: 13 595
  • Ocena: 0.00
  • Głosy: 0
  •  

Poradnik dodany przez:

chochela

Do poradnika jak zrobić trwałą bitą śmietanę do tortów i deserów przypisano następujące tagi:

Sztywna bita śmietana to podstawa jeżeli chcemy ją dodać do jakiegoś ciasta albo deseru. Taka śmietana nie będzie nam spływać i będzie się trzymać tam gdzie chcemy. Szybkie porady tego typu, czyli co zrobić aby zwykła bita śmietana zrobiona domowym sposobem stała się sztywna i nie zmieniła smaku to pomysł który na pewno wam się przyda. To taki life hack do kuchni o którym pewnie niewiele osób wie. Warto sprawdzić tą poradę kuchenną i za każdym razem kiedy będziecie potrzebować bitej śmietany do jakiegoś przepisu to zapamiętajcie jedną zasadę jaka jest tutaj zaprezentowana i która jest sprawdzonym sposobem na dobrą bitą śmietanę. Jak zrobić i co zrobić aby mieć sztywną bita śmietanę to już zobaczcie.

Kategoria: Ciasta i desery > Inne

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić trwałą bitą śmietanę do tortów i deserów skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków