Jak zrobić Uramaki - sushi z szynką parmeńską i kozim serem

Poradnik dodany przez: smakiswiata 12 Aug, 2009 - Sushi
55298 4.7

Styl włoski czyli sushi po włosku. Tym razem z szynka parmeńska i kozim serem. Bardzo ciekawy smak z włoska nutą. Idealna przekąska na wytworne imprezy.

Składniki:

  • Szynka parmeńska
  • Kozi ser
  • Rucola (Rukola - gatunek rośliny)
  • Nori (japońska nazwa określająca różne gatunki jadalnych wodorostów morskich)
  • Ryż
  • Szpinak
  • Bambusowa mata

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić Uramaki - sushi z szynką parmeńską i kozim serem przypisano następujące tagi:

dania styl ser danie włoski sushi orientalne uramaki specjalne szynka parmeńska kozi serem

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić Uramaki - sushi z szynką parmeńską i kozim serem skomentowało 2 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...