Jak zrobić uramaki z szynką parmeńską i kozim serem (druga wersja)

Poradnik dodany przez: smakiswiata 28 Aug, 2009 - Sushi
36153 4

Druga wersja i drugi sposób na przygotowanie sushi uramaki z szynką parmeńską i rukolą. Ten sposób jest prostszy i szybszy. Spróbuj orientalnej kuchni we włoskim stylu.

Składniki:

  • Ryż do sushi
  • Szynka parmeńska
  • Kozi ser
  • Rucola (Rukola - gatunek rośliny)
  • Nori (japońska nazwa określająca różne gatunki jadalnych wodorostów morskich)
  • Bambusowa mata

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić uramaki z szynką parmeńską i kozim serem (druga wersja) przypisano następujące tagi:

dania ser danie sushi orientalne uramaki specjalne szynka parmeńska serem kozim rukola

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić uramaki z szynką parmeńską i kozim serem (druga wersja) skomentowało 1 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...