Jak zrobić wino ryżowe cz.2 - Wermut (wino ziołowe)

Poradnik dodany przez: malinowynos_pl
15546 0

Zapraszam do drugiej części domowego wyrobu wina z ryżu. Nasz wermut i przepis wymaga teraz dodania kolejnej partii cukru. Od nastawienia wina z ryżu minęło dokładnie 7 dni i teraz już "mikstura" jest gotowa do przyjęcia kolejnej partii syropu. Aby wino ziołowe które wykonujemy było takie jak należy, teraz dodajemy 5 kg cukru rozpuszczonego w wodzie. Oczywiście jeżeli nie mieliście jeszcze okazji zobaczyć pierwszej części to wpadajcie na profil. Tam też dokładnie było przedstawione ile czego potrzebujecie i jak zacząć przygotowywać wermut. Przepis nie jest trudny i wykonanie takiego wina za dużo nie różni się od innych pomysłów na domowy wyrób wina. Jednak trzeba wiedzieć co i ile czego dodać i po jakim czasie. Wino ryżowe wam pewnie też tak wyjdzie jak tutaj w poradniku a żeby to było możliwe, po prostu trzymajcie się porad i wskazówek zawartych w filmie a po odpowiednim czasie będziecie mieli świetne wino z ryżu.

Sklep internetowy - http://www.malinowynos.pl

Facebook - https://www.facebook.com/malinowynospl?fref=ts

Do poradnika Jak zrobić wino ryżowe cz.2 - Wermut (wino ziołowe) przypisano następujące tagi:

alkohole wino ziołowe wino ryżowe wino z ryżu wermut przepis domowy wyrób wina

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić wino ryżowe cz.2 - Wermut (wino ziołowe) skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...