Jak zrobić włoski sos Caponata

Poradnik dodany przez: ogi100
26794 4.4

Włoski sos caponata to gęsty sos z dużymi kawałkami warzyw. Sos podaje się na gorąco i świetnie pasuje do dań mięsnych. Może zastępować różne sałatki.

Składniki:

  • Czerwona cebulka
  • Bakłażan
  • Czerwona papryka
  • Pomidor
  • Cukinia
  • Bazylia
  • Kapary
  • Czosnek
  • Sos pomidorowy

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić włoski sos Caponata przypisano następujące tagi:

pomidorowy sos włoski gesty sosy kapary warzywny caponata

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić włoski sos Caponata skomentowało 1 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...