Jak zrobić wołowinę w stylu kantońskim

Poradnik dodany przez: TaaakiPrzepis
19110 5

Kuchnia chińska słynie ze swojej prostoty i szybkości, ale także orientalnego i niesamowitego smaku. Sprawdźcie jak łatwo zrobić wołowinę w stylu kantońskim.

Składniki:

  • wołowina
  • fasola mung
  • cebula
  • sos sojowy
  • sos ostrygowy
  • mąka kukurydziana
  • cukier
  • olej roślinny
  • półwytrawne sherry

Do poradnika Jak zrobić wołowinę w stylu kantońskim przypisano następujące tagi:

szybko styl kuchnia chińskie przepisy łatwo wołowina kantoński orientalna

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić wołowinę w stylu kantońskim skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...